joi, octombrie 9

Despre cum a venit Mug's Corner in vizita la noi

De Mug's Corner stiu detalii inca de la infiintare! Dar cum a ajuns sa ne intre in casuta noastra e absolut superb si suprinzator.
In primul rand vreau sa v-o prezint pe scurt.

Andra, este o tipa cu o imaginatie superba, care intr-o zi, poate din plictiseala sau poate de nervi, a inceput sa picteze .. o cana. Apoi, a doua cana. Si tot asa. Acum face foarte multe lucruri frumoase pentru cei care vor sa ofere un cadou vesel sau pentru cei care vor sa aiba in coltisorul lor un obiect deosebit.

Si cum noi abia ne-am mutat intr-un mic apartament, orice musafir e binevenit. Asadar, intr-o frumoasa seara de toamna, aceasta pusculita si-a gasit un locusor in familia Puscasu.

Uitati-o ce frumoasa e!



O puteti gasi pe pagina ei de facebook, acolo are multe lucruri frumoase, pe care le lucreaza manual cu o pensula inmuiata intr-o vopsea speciala si la care adauga un ingredient aparte: optimism si suflet!
De aceea, va recomand sa nu ezitati sa-i faceti o vizita sau sa povestiti de ea si altor prieteni pentru ca doar asa o putem convinge ca e o tipa talentata care are mult mai multa creativitate decat mine.

Zi senina si colorata va doresc!

0 au avut ceva de zis:

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons